Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Imprimanta termica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Termo imprimanta este destinata aplicarii de contact ale informatiei de 1, 2, 3 linii digitale si alfanumerice pe suprafata marcata prin lucrul comun cu linii de ambalare si aparate de ambalare, care lucreaza in modul non – stop. Aparatul poate fi instalat direct pe utilaje de ambalare. Unitate de imprimare este echipata motor electric si nu are nevoie de aer comprimat, ce permite utilizare in orice producere. Cap de imprimare este dotat cu cartela de memorie din trei linii matrice. Matricea se completeaza manual de catre un set de caractere individuale.

Imprimarea este clara, lizibila, rezistenta la abraziune, rezistenta la grasimi si condens. Imprimare termica de o singura culoare (posibila utilizarea benzii de orice culoare). Informatia este aplicata pe hirtie, carton, folie de plastic, laminat, ambalaje ale produselor farmaceutice, si alte suprafete. Matricea imprimantei este echipata cu logo-ul interschimbabile, cifre, litere, ce permite imprimarea datei producerii, datei expirarii, logo-ul si alta informatia. Mecanismul de banda original si pas reglabil de imprimare permite reducerea consumului de cerneala la un nivel minim.

Pret mic ale imprimantei termice, precum si a materialelor consumabile, il diferentiaza de la echipament de marcare similar european.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura