Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem marcare si codificare manuala Anser U2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Mobile
Out Of stock
Descriere
Anser U2 Mobile marcare si codificare manuala.

Este cea mai compacta imprimanta mobila din lume. Este ultra portabila, usora, si usor de utilizat! Nu au nevoie de intretinere, oferind costuri de marcare minime; aceste aparate au fost proiectate pentru a fi cat mai simple, cu toate ca performantele de marcare sunt notabile: patru linii de text, grafica, coduri de bara etc.

Pot fi marcate informatii fixe sau variabile: coduri alfanumerice, timpul real (data fabricatie / expirare / calendar / ora / minut), numere seriale/lot, evidenta schimb, coduri de bara, matriceale, caractere speciale, sigle, etc. Usurinta in exploatare, data de ecranul color de dimensiuni mari combinat o telecomanda portabila pentru controlarea echipamentului. Cheltuieli extrem de reduse de exploatare determinate mai ales de faptul ca aceste aparate nu utilizeaza solvent, nu contin filtre ce trebuiesc schimbate periodic si nu necesita revizii tehnice.

U2-Mobile Specificatii
Full color LCD Display. Ecranul de 2.8 inch LCD color cu iluminare.
Tehnologie Plug-n-Print Design Hewlett-Packard TIJ 2.5 rinting technology
Inaltime marcare: 1, 2, 3, 4 linii. Inaltimea totala liniei este la 12,7mm (2.7mm, 3.6mm, 5.5mm, 8mm, 10mm, 12,7mm)
Dimensiuni (L / W / H) 212 x 135 x 120 (mm), greutate - 1 kg (exclude cartus si baterie)
Mesaje - coduri de bare, carcatere, numere, logo-uri, data/timp, data expirare, numar de schimb, contor, numar de lot, etc. Viteza de imprimare 57 metri pe minut la 400 dpi rezolutie orizontala.
Capacitatea max. de depozitare pana la 999 mesaje pe un card SD

Baterie
Capacitate nominala 3.700 mAh Standard Tensiune 11.1V Intrare / iesire tensiune 12,6 V, tensiunea de incarcare 12,6 V Ore de incarcare 2,5 ore. Incarcare Interval de temp. 0 C - + 45 C
Dimensiuni (L / W / H) 65 x 51 x 37 (mm), greutate 165g
Imprimarea continuu 7 ore, in modul de asteptare 9 ore
Solutii de cerneala.
O gama larga de cerneala pentru imprimare pe poroase, semi-poroase si non-poroase suprafata Temperatura mediului de operare Interval de 5 C - +40 С

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura